Karisma, Hotels & Resorts

English   •   Français

The Karisma Experience

ROMANCE. REVIVED. REINVENTED.

Swim-up apartmani, romantični zalasci sunca i okusi Jadrana za odmor u paru ili s obitelji! Otputujte do drevne obale i uživajte u renesansnim užitcima i klasičnoj romantičnoj auri Dubrovnika, bisera Jadrana i popularno odredište Europe.

. Udahnite miris agruma, divljih naranči, maslina i domaćeg sira na lokalnoj tržnici u Makarskoj gdje su Rimljani nekada zlatom plaćali slasne delicije. Bit ćete očarani netaknutim plažama, zadivljujućim planinskim vrhovima, tajnim uvalama, kristalno čistim morem i doživjet ćete jedinstvo s prirodom. Kušajte bogata vina u slikovitim vinskim podrumima i cjenkajte se za čuveni dalmatinski pršut. Dođite u spokojnu, živopisnu, zadivljujuću Hrvatsku i počastite se Karisma odmorom za dvoje ili istražite s cijelom obitelji divlju prirodu Crne Gore uz Karisma Experience posebno krojeno i za vaše mališane!

Karisma Hotels & Resorts na Jadranu ima novi koncept krajnje romantičnih i obiteljskih odmora. Ovaj raj za hedoniste s jedinstvenom europskom vibrom obuhvaća tri all-inclusive resorta za parove smještena na dvije čarobne rivijere - Makarskoj i Dubrovačkoj, te obiteljski resort na čarobnoj crnogorskoj obali. Bez obzira koji resort odaberete - senzualni SENSIMAR Makarska, šarmantni SENSIMAR Adriatic Beach Resort, primamljivi SENSIMAR Kalamota Island Resort ili uzbudljivi Hotel Resort Ruža Vjetrova – uživat ćete u svakom trenutku u savršenom skladu sa svojim najmilijima.